Kunderne siger

“Kropsterapien består af samtale og berøring/tryk på udvalgte steder på kroppen. Maja har gennem mit forløb formået at stille spørgsmål, der har gjort at jeg er blevet opmærksom på mig selv og mine behov, der ellers var blevet skubbet i baggrunden”.

“Jeg er blevet mere bevidst om hvordan krop og psyke hænger sammen, og derigennem har jeg fået lettere ved at forstå hvad min krop prøver at fortælle mig. Jeg har især brugt det helt dybe åndedræt til at afspænde og komme i kontakt med kroppen, når hovedet har taget over, og jeg ikke længere har været i ét med hoved og krop samtidig.”

Amalie K., 29 år


“Det gav mening for mig, at søge væk fra hovedet, og tilbage til kroppen.Det har været en rejse ind i min krop. For første gang oplevede jeg en dyb respekt for kroppen, og hvor meget den taler til mig. Maja har lært mig at kommunikere bedre med kroppen og åbne op for smerterne, hvilket jeg har oplevet meget forløsende. Nu sover jeg meget bedre om natten og føler mig mere rummelig og åben”.

Anne Marie Escobar, 52 år

“Jeg har tidligere prøvet at gå både til psykoterapeut, flere psykologer og til afslapnings-terapeut – uden langvarig effekt”.


“Jeg gik ind ad døren hos Maja med bankende hjerte, og vidste ikke hvad jeg skulle forvente af kropsterapi… 
Jeg har tidligere prøvet at gå både til psykoterapeut, flere psykologer og til afslapnings-terapeut – uden langvarig effekt.

Jeg bryder mig ikke om at blive rørt ved af fremmede mennesker, så egentlig var det ret grænseoverskridende at komme, men min nervøsitet og frygt forsvandt som dug for solen, da jeg kom ind til Maja, som er et varmt og indfølende menneske, der lynhurtigt læser den person hun står overfor, og gør det bedste for personen. Jeg følte mig helt tryg fra første gang.

Kropsterapien består af samtale og berøring/tryk på udvalgte steder på kroppen. Maja har gennem mit forløb formået at stille spørgsmål, der har gjort at jeg er blevet opmærksom på mig selv og mine behov, der ellers var blevet skubbet i baggrunden. Hun spørger på en måde, der gør at jeg selv indså, hvad der var galt og hvordan det kunne løses. Samtidig gør massagen/trykket at kroppen bliver helt afslappet og let.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Maja – uanset hvilke udfordringer man slås med”.

Janni Hessellund, 45 år

“Ville gerne konfrontere min indre usikkerhed, smerte, mørke, uro – på en kropslig måde, eftersom jeg allerede havde været i flere psykoterapeutiske forløb i årenes løb. Jeg havde forinden behandlingen en klar forventning om og tillid til, at kropsterapi kunne noget særligt. Det gav mening for mig, at søge væk fra hovedet, og tilbage til kroppen.

“Ville gerne konfrontere min indre usikkerhed, smerte, mørke, uro – på en kropslig måde, eftersom jeg allerede havde været i flere psykoterapeutiske forløb i årenes løb”.

Et kærligt og ærligt skub ud af en fastlåst position. 

Luft for frustration og tristhed.

At noget af “arbejdet” nogle gange blev overladt til kroppen og stilheden. 

At blive mødt af en der tog mig alvorligt”.

Mette, 33 år

“Under selve behandlingen er det selve samspillet mellem behandling og samtale, jeg sætter mest pris på.

Den største gevinst ved behandlingsforløbet er helt klart resultaterne! Det er for vildt, at jeg allerede efter fire behandlinger kunne mærke forskel Derudover kan jeg mærke, at den mistillid jeg i alt for lang tid har haft til min krop er ved at fordufte, for nu må jeg jo virkelig sande, at min krop faktisk virker, lige som den skal.

Jeg vil anbefale behandlingerne hos Maja til alle, der har en oplevelse af, at en del af deres krop ikke virker og eventuelt er lidt følsomme eller blufærdige omkring det. Hvis man desuden er lidt træt af, at bruge penge på noget meget alternativt og fuldstændig effektløst, så er Maja et virkelig godt bud på en saglig behandler, der har stor forståelse for og kendskab til mennesker og deres kroppe”.

Louise, 26 år

“Det har været vigtigt for mig at du også havde en faglig sygeplejesker uddannelse”.

“Maja når i løbet af timen på en rolig måde at gennemgå hele kroppen. Man har virkelig fornemmelsen af, at hun mærker ens problemer gennem hænderne. Derfor ligger man også med en tillid til hendes behandling og behøver ikke anstrenge sig med at gøre opmærksom på steder, hvor det gør specielt ondt.

Jeg kan stærkt anbefale behandlingerne”.

Ingeborg Harbsmeier, 70 år


”Jeg føler mig hel – i kontakt med mig selv, åben. Er blevet opmærksom på steder jeg spænder op, hvor jeg ikke troede jeg spændte. Hele mit sanseapparat åbnes og jeg kommer i kontakt med følelser, fornemmelser jeg ellers pakkede væk. Er blevet meget opmærksom på mine grænser, hvordan de ændrer sig – og er mere ”hel”, i stedet for at være ”flydende”. Afgrænset!”

Trine Saugmann


“Jeg vil nærmere kalde Maja for en kropskunstner end en terapeut, for hun kan noget helt særligt med sin omsorg, opmærksomhed og nysgerrighed. Jeg ved aldrig, hvad der kommer til at ske under behandlingerne, men kan være sikker på, at det er magisk.
Det er helt tydeligt, at hun er vant til at arbejde med mennesker og at hun er i konstant fordybning og udvikling af, hvad en behandling egentlig kan give, og det er jeg taknemlig for.”

Nadia Ø Zarling

”Forbindelse og stemning dybt inde i den inderste kerne af hver fiber i min krop. Kærlighed, jeg mærkes. En stor taknemmelighed bæres med herfra af dine hænder og nærvær. Summende glæde, tak Maja”.

Charlotte Sørensen, 47 år


“Jeg startede hos Maja, fordi jeg længe havde haft nogle mærkelige kropslige reaktioner, som jeg ikke kunne finde hoved og hale i. Blandt andet havde min vejrtrækning været mærkelig og forstyrret, og jeg havde ofte fornemmelsen af en klump i halsen, der kunne gøre decideret ondt, og gjorde at jeg havde svært ved at være i de situationer, det opstod i. Jeg havde svært ved at forstå, hvorfor jeg fik det som jeg fik det, og hvad jeg skulle gøre ved det.”

Jeg fik flere forskellige ting ud af mit forløb hos Maja: For det første er min vejrtrækning blevet normal, og min klump i halsen forsvundet, så godt som det meste af tiden. Derudover har jeg lært at bruge den information min krop giver mig, når den forhindrer mig i at trække vejret ordentligt, om, at noget ikke er som det skal være. Især har jeg lært at jeg ikke altid behøver at ”forstå” eller ”regne mig selv ud”, fordi min krop simpelthen har gjort arbejdet for mig. Det er en kæmpe gave, og jeg føler at jeg har fået adgang til den mest givende ressource man kunne tænke sig”.

Kvinde midt 20’erne

“Jeg oplevede forløbet som på én gang en lille smule magisk (men ikke spirituelt overhovedet) og meget, meget jordnært, og jeg har allerede anbefalet det vidt og bredt!”


“Maja har formået at give mig styrke i en svær tid. Hun har også lært mig at åbne op for og møde vreden, og at se at den følelse kan være en god ting og ikke er noget, jeg skal flygte fra eller lægge låg på.

Den sidste gang jeg var hos hende, havde jeg den vildeste power-oplevelse på briksen. Jeg kunne ALT i det øjeblik. Og det er en følelse, jeg har taget med mig derfra.

Jeg havde selv fået Maja og Bliv Rørt Kropsterapi anbefalet, og nu giver jeg mine varmeste anbefalinger videre til andre! Gør dig selv den tjeneste, at lade Maja hjælpe dig med at mærke din krop”.

Catrine Schmidt, 31 år


“Jeg ønsker andre også får den store oplevelse at blive mere klar over hvad ens krop siger til en.

Og fordi jeg synes, at du er tillidsskabende og meget god til at fornemme mine grænser og respektere dem”.

Eva

“Det har betydet meget, at du er god til at skabe et tillidsfuldt rum.

Det kan kun lade sig gøre pga. det nærvær og den omsorg, du giver, som behandler, og det har været afgørende for, at behandlingen har været en god oplevelse”.

Peter

“Jeg er berørt, bevæget og fyldt med stor taknemmelighed over at jeg har givet mig selv denne gave.

Jeg ved aldrig på forhånd hvad der sker under behandlingerne og det er dejligt fri for forventningspres. Og Maja er fænomenal til at hjælpe dig til ikke at stille krav til dig selv undervejs”.

Annie