Pindsvinet fik mig til at spring ud

Pindsvinet fik mig til at spring ud

Pindsvin gav mig mod til at springe ud

Tror du på tegn? Det gør jeg. Tror du på at små, for andre ubetydelige, hændelser kan have stor effekt? Det ved jeg er sandt. Læs hvorfor.

Efter at have afleveret den mindst her til morgen, går jeg en lille omvej gennem mosen. Nyder naturen og den milde septemberbrise. Pludselig går et pindsvin over stien lige foran mig.

Jeg har aldrig før set pindsvin i Utterslev Mose. De kan faktisk gå overraskende hurtigt. Har også længere ben end jeg lige forestillede mig, og som gør, at deres små fløjlsbløde mave ikke bliver slæbt hen ad jorden.

Jeg morer mig ved det korte og overraskende besøg, sætter mig på hug og følger den ind i krattet så langt øjet rækker.

—- * —-


Nu er det sådan, at jeg er i en periode af mit liv, hvor jeg har valgt at hæfte mig ved de små ting her i livet. Jeg har afsat tid i min hverdag til at stoppe op. Besluttet at lære min intuition bedre at kende. Besluttet mig for at læne mig tilbage i tillid til, at det vil give plads til noget nyt – nye tanker, inspiration, retning, mening.


Så det var nu, i dag, i denne periode af mit liv, at et lille pindsvin netop krydser min vej. Tilfældigt ville jeg måske have tænkt tidligere. Men timing er alt. Og netop i dag er det ikke et tilfældigt møde jeg er vidne til. Jeg må hjem og slå det op. Her er hvad jeg finder på www.spirit-animals.com/hedgehog/

Pindsvinet fik mig til at spring ud

WOW! Den sidder lige i mellemgulvet. TAK! Den havde jeg brug for.

Jeg ”pussyfooter” for vildt! Ligesom en kat der går rundt om den varme grød, væver jeg rundt og holder mig tilbage for at springe ud som den jeg også er:

 jeg er et dybt sensitivt og spirituelt væsen.


Frygten for egne og andres fordomme overfor ”den slags” mennesker har gjort, at hvad der har været en indre rejse gennem mange mange år, ikke har set dagens lys. Min taktik har været at rulle mig sammen og gemme/beskytte den sårbare del af mig.  Som noget jeg er flov over.  Men jeg har ikke rigtig kunne se hvor den passede ind.

—– * —–

Jeg kan stadig ikke se hvordan det hele kan hænge sammen. Men ligesom Mumbo Jumbo siger til sin gode ven Mimbo Jimbo – som er en lille blå elefant der savner at blive forenet med sin slægt, men som er bange for at blive grint af, fordi han er lille og blå, og derfor kun sidder og læser bøger:

fra Jakob Martin Strid

fra Jakob Martin Strid "Mimbo Jimbo og de store elefanter"

Se det er vise ord fra en buttet flodhest der er glad for kakao.
Og en god potion mod fra den lille blå.

For er der noget som begrænser os i vores liv, er det frygten for at blive til grin, at træde ved siden af, at træde uden for mængden. Men det er ikke desto mindre det jeg vil gøre.


Med alt mit pindsvinemod vil jeg blotte mit bløde maveskind.

Få lidt sol på den. Jeg vil hold mig tæt på jorden, så jeg ikke mister jorforbindelen. Jeg ved, at jeg kan beskytte mig ved at rulle mig sammen, og forsvare mig med mine pikke, hvis det skulle blive nødvendigt. Så bliver det lidt mindre farligt. 

Så nu er du advaret 🙂

I den næste stykke tid vil jeg committe mig og dele og dyrke min sensitive og spirituelle side. Jeg vil dele mine erkendelser, dele tanker om hvad det hele har med kroppen at gøre, og på sigt drømmer jeg om, at det kan blive en integreret del af mine behandlinger.

Det vil være så skønt at have nogle rejsemakkere med. Og du er så hjertelig velkommen til at følge med på min rejse her på bloggen. Og del og skriv gerne hvis du føler dig inspireret så jeg ved at du er med på rejsen.

Kærlig hilsen
Maja

P.S. Sikken mange dyr denne gang: pindsvin, katte, elefanter og flodheste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*