ManuVision Behandling

ManuVision Behandling

ManuVision behandling

Opnå et roligt sind i en afspændt krop med fødderne solidt plantet i jorden
.

En ManuVision behandling er en dybegående helkropsbehandling. Fra top til tå, forside som bagside vil din krop blive løsnet op – også selvom du “bare” kommer med ondt i skulderen. Filosofien er, at spændinger et sted i kroppen påvirker resten af din krop. I en afspændt krop vil du kunne mærke dig selv tydeligere, få øget bevægelsesfrihed, et mere dybt  åndedræt der igen giver et mere roligt og rummeligt sind.

Dårlige arbejdsstillinger, fysiske overbelastninger og skader er typiske årsager til smerter i kroppen. Minder kendt er det, at tilbageholdte følelser og chok kan sætte sig fast i kroppen som blokeringer. I kropsterapi vil vi arbejde med at forløse spændene, uanset om de er forårsaget af fysiske eller psykiske belastninger.

Kroppen er konkret og i sin natur jordnær. Kroppen lyver ikke og bygger ikke luftkasteller. Ved at lade din krop tale, og dit hoved hvile, får du mulighed for at opleve dig selv et nyt sted fra. Vejen til at få rørt ved sagens kerne kan derved blive kortere, mere direkte og mere forløsende.

Klienthistorie

Jeg kom til Maja fordi jeg kunne mærke at jeg ikke var i balance. Jeg kunne ikke mærke min krop. Maja arbejdede med min krop i mit tempo, og i de efterfølgende samtaler hjalp mig med at indse hvor meget kroppen og det mentale hænger sammen. Det har givet mig nogle værktøjer til at mærke efter og lytte meget bedre til mig selv. 

Venlig hilsen
Jennie Molberg

ManuVision Behandling

Oplev dig selv indefra

 • Hvad er årsagen til mine smerter, og hvordan slipper jeg dem?
 • Hvor spænder jeg unødigt op, og hvordan kan jeg få musklerne til at slappe af igen?
 • Hvordan mærker jeg, hvordan jeg har det?
 • Hvordan reagerer min krop når jeg overskrider jeg mine grænser – både de fysiske og de psykiske?
 • 
Hvordan  mærker jeg forskel på at leve og at overleve?
 • Hvordan kan jeg bruge min krop som kompas på livets vej?

 

Klienthistorie

 Jeg har fået kropsbehandlinger af Maja i over 1 år og har haft et meget stort udbytte af det.
Det har været en fantastisk oplevelse at mærke kroppen som sladrehank.
Jeg begyndte behandling, fordi jeg følte mig meget indadvendt. Jeg har nu pludselig oplevet følelsen af, hvad jeg selv har lyst til, og ikke kun at gøre, hvad jeg føler omgivelserne forventer.
Jeg fortalte Maja, at jeg ikke altid er tryg ved at køre bil. Jeg oplevede i behandlingen, hvordan kroppen huskede en bestemt situation og reagerede kraftigt på den. Det føltes som en enorm lettelse bagefter.

Venlig hilsen
Kirsten Lumholdt

Oftest stillede spørgsmål

 • En kropsbehandlig består af samtale, hiv, skub, tryk og stræk og øvelser. Jeg arbejder ud fra forståesen af at kroppen fungerer som en helhed og derfor vil hele din krop – forside som bagside, hoved til tå – blive behandlet på briksen, også selvom du kommer med ondt i knæet eller spændingshovedpine. Behandlingen kan være blid og rolig men også hård og konfronterende. Fokus er hele tiden rettet mod hvad jeg vurderer din krop har brug for netop nu. Der vil være en løbende dialog mellem os om hvad vi hver især mærker og oplever under behandlingen. 

 • Efter behandling er det ikke uanmindeligt at du kan føle dig lidt omtumlet, mærke en snurren i kroppen og føle dig afslappet. Kroppen kan være øm og du kan føle en øget sensitivitet både fysisk og følelsesmæssigt de næste par dage. Det er helt naturligt og udtryk for at kroppen selv arbejder videre, og at du er kommet i tættere kontakt med din krop.

 • Alle med en krop kan have glæde af en kropsbehandling. 

  Nogen klienter kommer og får nogle enkelte behandlinger typisk for akutte fysiske symptomer (fx ondt i lænden, nakkespændinger eller rygproblemer).

  Andre er kronisk syge og har glæde af lindrerne behandling mod bivirkninger (fx smerter, uro, angst, tab af kontrol, accept). 

  Andre igen kommer over en længere periode hvor vi arbejder med at vende opmækrsomheden indad – hvordan opleves det at mærke sig selv, sine følelser og sine grænser. 

  Jeg har særligt gode erfaringer med at behandle dig der har mistet kontakten til din krop, der har svært ved at træffe beslutninger, mærke glæde eller hvad du brænder for.

 • Det er et tillidssag at lægge sin krop i andres hænder

  Det kan være lidt af en jungle at vælge kropsterapeut. Men vælg som udgangspunkt en kropsbehandler der er Registrede Alternative Behandlerer (RAB). Så ved du at behandleren lever op til Sundhedsstyrrelsen faglige og uddannelsesmæssige krav til alternative behandlere. Derfra må du mærke efter. Hvem tror du bedst kan hjælpe netop dig? Det er et tillidsspørgsmål at lægge sig krop i andres hænder, og jeg henviser gerne til andre dygtige behandlere hvis kemien alligevel viser sig ikke at være tilstede.