ManuVision

ManuVision

ManuVision

ManuVision betyder “hænder der ser” og har fokus på sammenhængen mellem krop og psyke.

I ManuVision hjælpes du til at genopdager kroppens intellegens, at føle dig mere som et helt menneske og at være mere nærværende som medmenneske. ManuVision bygger på en holistisk tilgang til sammenhængen mellem krop, tanker og følelser. Om du lider af en fysisk skade eller en psykisk problemstilling, så er udgangspunktet altid din krop og åndedræt.

ManuVision er en dansk behandlings- og træningsform.

ManuVision er udviklet i Danmark og målrettet vestlige menneskers skavanker og kropslige udfordringer som fx stillesidende arbejde, manglende jordforbindelse, mange bolde i luften og præstationsræs. ManuVision kombinerer vestlig lægevidenskabs viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære med traditionel kinesisk medicin om det hele menneske, fem-elementsteorien, meridianbaner med tilhørende zone- og akupunkturpunkter.

Menneskesynet bag ManuVisions arbejde er, at ethvert menneske er unikt og besidder sin egen kropslige visdom. Enhver behandlings- og træningssituation, er derfor mere en fælles udforskning af de bagvedliggende årsager til din problemstilling, end det er en autoritær situation, hvor jeg som ManuVision behandleren/træneren “giver” og du som klient “modtager”.

ManuVision betyder “hænder der ser”

bobler2